Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» IRCQ Net Invitation
» Zero Popup
» 7-Zip
» Aarons Auto-Browse
» Quick ShutDown
» Remote Explorer
» Penguence Sayi 4
» Yazarkasa Programi
» Nullsoft Scriptable Install System (NSIS)
» Tempo Ticari Entegre 3.0.13
» Tradewinds
» Sega Animanium
» Desktop Background Magician
» MSN Search Toolbar With Windows Desktop Search
» Mucizeler Zinciri
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Font Fitting Room Deluxe 2.6
Font Fitting Room, sisteminizde yuklu fontlari goruntuleme ve duzenleme aracidir. Programin ozellikleri sunlardir: - Gunumuzde PC uzerinde kullanilan hemen hemen butun yazi tiplerini tanir. Tanimladigi yazi tipleri; True Type fontlari(*.ttf, *.ttc), Open Type fontlari(*.ttf, *.ttc,*.otf), PostScript Type 1 fontlari(*.pfm,*.pfb) ve Microsoft Windows fontlaridir(*.fnt, *.fon). - Character map(karakter haritasi) ozelligi ile bir fontun butun karakterlerini ve karakter ozelliklerini gorebilir, boylece hangi fontu sececeginize daha iyi karar verebilirsiniz. Ustelik bunu yapabilmeniz icin fontun sisteminize yuklu olamasi sart degil. - Programla eger begendiginiz bir font varsa onu tek tiklama ile sisteminize yukleyebilirsiniz. Boylece butun yazi uygulamalari ilk baslatildiklarinda bu secilen fonta ayarlanmis olarak baslar. - Programin guclu yapisi ve ayarlanabilir ozellikleri sayesinde farkli dil karakterlerini ayni cumlede kullanabilirsiniz. (Ornegin Cin alfabesindeki harflerle, Turk alfabesindeki harfleri ayni ornekte kullanabilirsiniz.) - Ayarlanabilir LCD ClearType ozelligi sayesinde ClearType fontlarini daha kullanisli ve etkili hale getirebilirsiniz. - Bu deluxe versiyonuna Set Manager ozelligi eklenmistir. Bu ozellik sayesinde koleksiyon tarzinda surekli kullandiginiz font groplarini isaretleyebilir ve istediginiz zaman aktif veya pasif yapabilirsiniz. Ayrica surukle-birak destegi eklenmistir. Herhangi bir programdan surukleyerek programa font ekleyebilir ve o fontun ozelliklerini gorebilirsiniz.Gercekten basarili ve sayamadigim daha bircok ozelligi bulunan harika bir yazi tipi araci...NOT: Programin tam surumune sahip olabilmeniz icin $39.95 odemeniz gerekmektedir.
Programı Üreten : ApoliSoft
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 2.6
Dosya Boyutu : 2.10 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Sympatico Instant Messaging
Sceneo Vcopy Free
WorldMate Professional Edit
Media Box
Scr Builder
Springs
KeyWallet
Ebony Ivory
CTube!
HDD Regenerator
3D Mini Golf
Database Tour
Calendar-Printery
Pokerslot
Microsoft SMS Sender


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi